Uw Ergotherapeuten:
 
Karen Snel:
Karen-snel

Mijn naam is Karen Snel, ik ben in 2003 afgestudeerd aan de opleiding Ergotherapie van Hogeschool Zuyd in Heerlen.

In 2006 ben ik gestart met de praktijk in Didam en in 2010 is daar er een locatie in Tolkamer bij gekomen. Het gebied van mijn praktijk ligt verspreid over Montferland en de Liemers. In 2019 is de locatie Tolkamer verhuisd naar het nieuwe gezondheidscentrum Geuzenwaard in Lobith

Binnen de praktijk heb ik mij op verschillende vlakken gespecialiseerd;
2007 ergotherapie bij ziekte van parkinson (parkinsonNet)
2009 activiteitenweger (onder- en overbelasting)
2011 ergotherapie bij dementerende oudere en matelzorger
2011 ergotherapie bij COPD (chronische longaandoening)
2014 ergotherapie bij multiple sclerose (MSZorg NL)

Mijn drijfveer binnen de ergotherapie is in te kunnen spelen op de steeds wisselende vragen van cliënten, op een manier die bij de cliënt past. Op deze manier is mijn werk nooit hetzelfde, bij iedere beperking en persoon hoort een andere behandeling.

Vaak zit dankbaarheid van cliënten in de oplossing van kleine dingen die zo normaal lijken, maar een verrijking zijn als zij deze weer kunnen uitvoeren of wanneer de klachten beduidend verminder worden. Dit optimaliseren van uw mogelijkheden en behandelen van uw hulpvraag is wat het vak als ergotherapeut zo leuk maakt!

Elke Stoehrer:

Elke is in 2015 afgestudeerd en werkt sinds februari 2017 als zelfstandig ondernemer voor de praktijk als ergotherapeut.
Elke’s intresse ligt in het behandelen en begeleiden van volwassenen en ouderen om de zelfstandigheid zoveel mogelijk te optimaliseren, zodat mensen zolang mogelijk in de vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Hierbij kan gedacht worden aan opnieuw of anders leren uitvoeren van handelingen, maar ook de begeleiding en adviezen van de mantelzorger.